Home > Nieuws

App van de Week: Wordfeud

Logo Wordfeud

Een erg populaire applicatie in Nederland op dit moment is Wordfeud. Wordfeud is het aloude Scrabble in een digitaal jasje. Je hebt een standaard of willekeurig bord en kunt in onder andere Nederlands en Engels spelen. Je kunt vrienden toevoegen en daar tegen spelen, maar ook een willekeurig persoon is mogelijk. Helaas is de mogelijkheid om vrienden van Game Center te importeren niet ingebouwd.

Lees meer »

 

App van de week: Boost 2

Logo Boost 2

Een goede maar vrij onbekende game is Boost 2. In het spel vlieg je door een tunnel waar je obstakels moet ontwijken. Dit kunnen palen over de breedte zijn, maar ook gewoon blokjes die in de weg staan. Om je voor te bereiden op wat komen gaat krijgt de baan waarop obstakels komen een kleur. Je beweegt jezelf door je iPhone te kantelen. Naast de tunnel zijn er ook andere oppervlaktes waarop je moet racen.Lees meer »

 

TinyTower: leuke game voor de bouwer

Logo TinyTower

TinyTower is een applicatie waarmee je een flat moet runnen. De flat bouw je zelf en elke etage heeft een andere functie. Op de eerste etage is woongelegenheid. Op elke woonetage kunnen vijf mensen. Daarna komt bijvoorbeeld een restaurant. Daar huur je mensen voor en af en toe moet je de voorraad bijvullen. Als je meer medewerkers nodig hebt dien je een nieuwe woonetage te bouwen.

Lees meer »