Home > Nieuws

Apple brengt vier nieuwe apps uit

Apple heeft vandaag iOS 5 gelanceerd en daar komen plotseling een aantal nieuwe apps bij kijken. Voor vandaag werd ons alleen iOS 5 en iCloud beloofd. Tevens werden twee applicaties aangekondigd: Cards en Find My Friends. Naast deze twee heeft Apple nog twee applicaties gelanceerd voor iOS in de App Store: AirPort Utility en Trailers. Lees meer »

 

Newsstand in een map plaatsen

icon NewsstandEen nieuwe feature in iOS 5 is Newsstand. Hier kun je de krant downloaden en deze wordt dan elke ochtend ververst zodat je altijd de nieuwste krant in je bezit hebt. Als je het icoon aantikt zal deze openen als een Folder en dus is de app ook niet te verplaatsen naar een Folder.

Lees meer »

 

iOS 5 nu te downloaden

iOS 5Apple heeft enkele minuten geleden het langverwachte iOS 5 uitgebracht. De software is voor de iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (eerste en tweede generatie) en iPod touch (derde en vierde generatie) te downloaden vanuit de iTunes Store. Als je je iDevice verbindt met iTunes zul je een melding krijgen dat er nieuwe software is. Krijg je die niet, druk dan op 'update'.

Lees meer »

 

iOS5 GM downloaden voor non-developers

iOS 5Sinds vanavond is de Golden Master van iOS5 te downloaden vóór ontwikkelaars. De Golden Master (GM) is de uiteindelijke versie zoals hij op 12 oktober uitkomt. Voor deze datum is hij nog niet beschikbaar voor het grote publiek. Apple biedt de bèta's en GM aan via de Developer Connection welke alleen voor ontwikkelaars bereikbaar is.

Lees meer »

 

Twitter-event over iOS 5 begin oktober

Twitter logoTwitter heeft een evenement aangekondigd om de integratie tussen iOS 5 en Twitter uit te leggen. De integratie met Twitter is een van de grote functies van iOS 5. De Twitter-integratie vind je bijvoorbeeld in de foto-applicatie, waar je foto's kunt tweeten inclusief locatie. Daarnaast hoeven ontwikkelaars nu niet meer te verbinden met de web-API, maar is er een API voor iOS ontworpen.

Lees meer »