Home > Nieuws

Apple kondigt iPhone 4S aan

iPhone 4S

Apple heeft vanavond de iPhone 4S aangekondigd. Dit werd gedaan door Phil Schiller, wie eerder op de avond nieuwe iPods toonde. Hij begon met het feit dat de iPhone 4S hetzelfde design heeft als de iPhone 3GS. Aan de binnenkant is er wel degelijk verschil met de iPhone 4. De A5-processor is namelijk ingebouwd. Met de processor is de telefoon tot 7 keer sneller met dual-core graphics.

Lees meer »

 

iPhone 4S kopen in het buitenland

iPhone 4SGisteren is de iPhone 4S in de verkoop gegaan. In de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland en Japan is het toestel verkrijgbaar. Als je hem als Nederlander wilt hebben zul je moeten wachten tot 28 oktober, wanneer de iPhone 4S in Nederland beschikbaar komt. Toch zijn er wel alternatieven als je de iPhone als eersten in Nederland wilt hebben.

Lees meer »

 

iPhone 4S miljoen keer verkocht in 24 uur

iPhone 4Apple heeft bekend gemaakt dat de iPhone 4S in de eerste 24 uur meer dan een miljoen keer verkocht is. Dit is een nieuw record. De iPhone 4 verkocht 'maar' 600.000 toestellen op de eerste dag. De iPhone is nog niet te koop, maar al wel te pre-orderen in Amerika. Vanaf vrijdag zijn de toestellen te bemachtigen in onder andere de Verenigde Staten.

Lees meer »

 

Keynote nu te bekijken

iPhone 4S Keynote

De keynote over de iPhone 4S is nu te bekijken. (klikken op de afbeelding)

Lees meer »

 

Siri: praten tegen je iPhone

Siri-logo

De belangrijkste feature van de iPhone 4S is Siri. Met Siri is een stem ingebouwd in je iPhone. Je kunt Siri opdrachten geven en deze voert ze ook uit. Ook kan je Siri gebruiken om wat je zegt om te zetten naar tekst en dit te versturen in een sms.

Lees meer »

 

iPhone 4S uitgelekt op Apple's website

iPhone 4SOver een klein kwartiertje begint Tim Cook het iPhone-event waar hij waarschijnlijk de iPhone 5 gaat aankondigen. We noemen de iPhone 4S inderdaad niet. Het is namelijk al 100% zeker dat deze straks getoond zal gaan worden.

Lees meer »