Home > Nieuws

8 Megapixel-camera in iPhone 5 lijkt er te komen

iphone 5 fotoOp Flickr is een foto opgedoken die gemaakt is met een 8 megapixel-camera in een iPhone. Aangezien de huidige iPhone een 5 megapixel-camera heeft moet dat een nieuw model zijn. Het weblog PocketNow kwam daarachter na in de EXIF-data gekeken te hebben. In deze data viel ook te vinden dat de foto gemaakt is op het hoofdkwartier van Apple, Infinite Loop 1.

Op het eerste gezicht zou je niet direct zien dat het een foto is die gemaakt is met een 8 megapixel-camera. De EXIF-data bevat namelijk ook het originele formaat en die op de website van Flickr te zien is. Het blijkt dat de foto sterk verkleind is.

This (very attractive) photo claims to have been taken by an iPhone 4, but the rest of its EXIF data tells a different story: although the image has been cropped to 2235x2291 (5.12 megapixels), the original picture was a much larger 3264x2448 -- or just shy of eight megapixels. What's more, the lens was recorded as a 4.3mm f/2.4, which is closer to that of a point-and-shoot than the iPhone 4's actual 3.85mm f/2.8.

Goed nieuws: de foto is van Flickr verwijderd. Dat betekent dat de kans erg groot is dat hij afkomstig is van een iPhone 5.

blog comments powered by Disqus

Terug naar het overzicht