iphone 4s

iPhone 4s vanaf 21 oktober te bestellen

De iPhone 4s is bij T-Mobile vanaf 21 oktober te bestellen. Voor het goedkoopste toestel met het duurste abonnement moet 29,95 euro bijbetaald worden.

Bestellen

iPhone 4S

iPhone 4S vanaf 14 oktober verkrijgbaar

Apple heeft bekend gemaakt dat de iPhone 4S hetzelfde design heeft, van de binnenkant sterk verbeterd is en vanaf 14 oktober verkrijgbaar is.

Ga verder

Vodafone

Nieuwe Vodafone-abonnementen

Vodafone biedt twee abonnementsvormen aan voor de nieuwe iPhone: iPhone Messaging en iPhone Smart. Het eerste abonnement biedt onbeperkt sms’en in Nederland en mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps. Het datalimiet bedraagt tot 900MB per maand. Bij het iPhone Smart-abonnement ligt de snelheid op 14,4 Mbps en komt het limiet uit op maximaal 2000MB per maand.

Bestellen

NextPrev

Home

Provider: Belbundel: Databundel: Prijs (p/m): Toestelprijs: Bestellen:
T-Mobile 150 Onbeperkt €29,95 €229,95 / €329,95 bestellen
Vodafone 150 500 MB €29,95 €229,- / €329,- bestellen
KPN 150 250 MB €35,- €259,95 / €309,95 bestellen

Apple iPhone 4s in de voorverkoop bij GSM.nl

Apple heeft onlangs de iPhone 4S geïntroduceerd. Vanaf vandaag gaat het toestel bij GSM.nl in de voorverkoop. In combinatie met het T-Mobile netwerk wordt het maximale uit de iPhone 4S gehaald, dankzij echt onbeperkt internet en gratis gebruik van 500 HotSpots.
Spaar je bij EuroClix? Verdien dan ook nog tot €14,56 aan Clix. Ben jij straks één van de eersten met een iPhone 4S? Bestel hem vandaag! En je ontvangt hem als een van de eerste in Nederland. Uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober 2011! Bestellen

Video: Apple-medewerkers over verloren iPhone

Vorige week raakte een medewerker van Apple een prototype van de iPhone 5 kwijt in een bar. Vorig jaar gebeurde dit ook en na vele rechtszaken heeft Apple het prototype teruggekregen. De vinder van de iPhone heeft het model verkocht op internet en via de opsporingssoftware die ingebouwd is heeft Apple de iPhone kunnen traceren.

Lees meer »

 

iOS 5 nu te downloaden

iOS 5Apple heeft enkele minuten geleden het langverwachte iOS 5 uitgebracht. De software is voor de iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (eerste en tweede generatie) en iPod touch (derde en vierde generatie) te downloaden vanuit de iTunes Store. Als je je iDevice verbindt met iTunes zul je een melding krijgen dat er nieuwe software is. Krijg je die niet, druk dan op 'update'.

Lees meer »

 

App van de week: ThuisCoach

Logo The Voice of Holland ThuisCoach

The Voice of Holland heeft een applicatie uitgebracht waarmee je tijdens het programma mee kan spelen met de populaire talentenjacht. De magische formule van het programma is dat de coaches tijdens de auditie niet kunnen zien hoe de persoon eruit ziet en als deze persoon goed genoeg is kunnen de coaches hun stoel omdraaien. In de applicatie moet je figuurlijk je stoel omdraaien om te zeggen of je deze persoon goed genoeg vindt of niet.

Lees meer »

 

Steve Jobs overleden

Steve JobsApple heeft via haar website bekend gemaakt dat oprichter en ex-CEO Steve Jobs is overleden. Op de homepage is een foto van Steve te zien en wanneer je daarop klikt zie je een klein tekstje waarin staat dat Jobs een genie was en dat Apple altijd door zal gaan op de door hem gebouwde fundering.

Lees meer »

 

8 Megapixel-camera in iPhone 5 lijkt er te komen

iphone 5 fotoOp Flickr is een foto opgedoken die gemaakt is met een 8 megapixel-camera in een iPhone. Aangezien de huidige iPhone een 5 megapixel-camera heeft moet dat een nieuw model zijn. Het weblog PocketNow kwam daarachter na in de EXIF-data gekeken te hebben. In deze data viel ook te vinden dat de foto gemaakt is op het hoofdkwartier van Apple, Infinite Loop 1.

Lees meer »

 

Keynote nu te bekijken

iPhone 4S Keynote

De keynote over de iPhone 4S is nu te bekijken. (klikken op de afbeelding)

Lees meer »

 

Aankondiging iPhone 5 op 4 oktober

Tim CookVolgens bronnen van AllThingsD zal de iPhone 5 op 4 oktober aangekondigd worden. Dit heeft het te horen gekregen van een eerder succesvolle bron. Op deze datum zal de volgende keynote van Apple zijn. Naar alle waarschijnlijkheid is deze in het Yerba Buena Center aangezien Apple het holiday-event (in gebruikelijk september) altijd in dit bekende gebouw in San Francisco houdt.

Lees meer »

 

Siri: praten tegen je iPhone

Siri-logo

De belangrijkste feature van de iPhone 4S is Siri. Met Siri is een stem ingebouwd in je iPhone. Je kunt Siri opdrachten geven en deze voert ze ook uit. Ook kan je Siri gebruiken om wat je zegt om te zetten naar tekst en dit te versturen in een sms.

Lees meer »

 

Apple kondigt iPhone-event aan voor 4 oktober

keynote 4 oktober

Apple heeft vandaag bekend gemaakt dat het, volgens de geruchten, aanstaande dinsdag 4 oktober een event zal gaan houden. De keynote wordt gehouden op Apple's eigen campus, waar eerder ook de aankondiging van Lion werd gehouden, en is om 19:00 Nederlandse tijd.

Lees meer »

 

Nieuwere berichten | Oudere berichten