iphone 4s

iPhone 4s vanaf 21 oktober te bestellen

De iPhone 4s is bij T-Mobile vanaf 21 oktober te bestellen. Voor het goedkoopste toestel met het duurste abonnement moet 29,95 euro bijbetaald worden.

Bestellen

iPhone 4S

iPhone 4S vanaf 14 oktober verkrijgbaar

Apple heeft bekend gemaakt dat de iPhone 4S hetzelfde design heeft, van de binnenkant sterk verbeterd is en vanaf 14 oktober verkrijgbaar is.

Ga verder

Vodafone

Nieuwe Vodafone-abonnementen

Vodafone biedt twee abonnementsvormen aan voor de nieuwe iPhone: iPhone Messaging en iPhone Smart. Het eerste abonnement biedt onbeperkt sms’en in Nederland en mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps. Het datalimiet bedraagt tot 900MB per maand. Bij het iPhone Smart-abonnement ligt de snelheid op 14,4 Mbps en komt het limiet uit op maximaal 2000MB per maand.

Bestellen

NextPrev

Home

Provider: Belbundel: Databundel: Prijs (p/m): Toestelprijs: Bestellen:
T-Mobile 150 Onbeperkt €29,95 €229,95 / €329,95 bestellen
Vodafone 150 500 MB €29,95 €229,- / €329,- bestellen
KPN 150 250 MB €35,- €259,95 / €309,95 bestellen

Apple iPhone 4s in de voorverkoop bij GSM.nl

Apple heeft onlangs de iPhone 4S geïntroduceerd. Vanaf vandaag gaat het toestel bij GSM.nl in de voorverkoop. In combinatie met het T-Mobile netwerk wordt het maximale uit de iPhone 4S gehaald, dankzij echt onbeperkt internet en gratis gebruik van 500 HotSpots.
Spaar je bij EuroClix? Verdien dan ook nog tot €14,56 aan Clix. Ben jij straks één van de eersten met een iPhone 4S? Bestel hem vandaag! En je ontvangt hem als een van de eerste in Nederland. Uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober 2011! Bestellen

iPhone 4S uitgelekt op Apple's website

iPhone 4SOver een klein kwartiertje begint Tim Cook het iPhone-event waar hij waarschijnlijk de iPhone 5 gaat aankondigen. We noemen de iPhone 4S inderdaad niet. Het is namelijk al 100% zeker dat deze straks getoond zal gaan worden.

Lees meer »

 

Apple brengt nieuwe bèta iTunes 10.5 uit

Apple heeft vandaag nieuwe beta's van iTunes en iWork for iOS vrijgegeven. iTunes 10.5, die dit najaar uit zal komen, is in deze versie verlost van een aantal vervelende bugs. Ook is er nu weer de mogelijkheid om back-ups te maken die daarna verzonden worden naar iCloud. Tevens is iWork for iOS, die bestaat uit Pages, Keynote en Numbers, nu met minder bugs. Lees meer »

 

HTC-topman: kinderen willen geen iPhone

htc appleIn een groot interview met Geekwire heeft waarnemend voorzitter van HTC America, Martin Fichter ook iets over de iPhone gezegd. Volgens Fichter is de iPhone-hype over onder jongeren. Hij zegt dat toen hij sprak met klasgenoten van zijn dochter ze vertelden dat ze geen iPhone wilden omdat hun vader er ook al een heeft.Lees meer »

 

Nieuwe iPhone-abonnementen Vodafone vanaf 15 december

Vodafone iPhone

Tweakers.net is erachter gekomen dat Vodafone vanaf 15 december nieuwe iPhone-abonnementen zal verkopen. De nieuwe abonnementen zijn er niet op vooruit gegaan. Zo hebben de nieuwe abonnementen minder datasnelheid en gaat de prijs omhoog. Het goedkoopste abonnement kost nu €35,-.

Lees meer »

 

'Apple stopt verkoop Bumper'


iPhone Bumper

Volgens 9to5mac gaat Apple stoppen met de verkoop van de iPhone Bumper. Dit heeft het vernomen van een bron die zegt dat de voorraad in sommige regio's aan het krimpen is. Het is de eerste case van Apple en direct een met een verhaal.

Lees meer »

 

Apple TV vanaf 4 oktober in Nederland

tweede generatie Apple TVadat Apple eerder deze week film-content naar onder andere de Nederlandse iTunes Store bracht kon het natuurlijk niet uitblijven dat de Apple TV eveneens naar de Lage Landen zal komen. De Apple TV 2 is, op grote Europese landen na, nooit te koop geweest aan de andere kant van de oceaan. Dit kwam omdat de kleine mediacenter geen harde schijf heeft, waardoor alles afhangt van films die gekocht worden in de iTunes Store.

Lees meer »

 

App van de week: Boost 2

Logo Boost 2

Een goede maar vrij onbekende game is Boost 2. In het spel vlieg je door een tunnel waar je obstakels moet ontwijken. Dit kunnen palen over de breedte zijn, maar ook gewoon blokjes die in de weg staan. Om je voor te bereiden op wat komen gaat krijgt de baan waarop obstakels komen een kleur. Je beweegt jezelf door je iPhone te kantelen. Naast de tunnel zijn er ook andere oppervlaktes waarop je moet racen.Lees meer »

 

Stevie Wonder bedankt Steve Jobs

Tijdens een optreden heeft Stevie Wonder Steve Jobs bedankt. Dit omdat hij en zijn bedrijf ervoor gezorgd hebben dat ook mensen met een handicap de spullen die Apple maakt kunnen gebruiken. Deze functies (Voice-Over, inzoomen, zwart op wit) worden vaak onderschat, maar zijn van onschatbare waarde voor bijvoorbeeld blinden.

Lees meer »

 

Samsung wil iPhone- en iPad-verbod in Nederland

Samsung Apple

Samsung is in Den Haag vier kort gedingzaken begonnen tegen Apple, zo meldt Webwereld. Samsung stelt dat alle 3G-producten van Apple van de markt moeten verdwijnen. Dit zijn de iPad 1, de iPad 2, de iPhone 3GS en de iPhone 4. Volgens Samsung heeft Apple vier belangrijke 3G-patenten van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het elektronicabedrijf eist een import-, handels- en verkoopverbod.

Lees meer »

 

Nieuwere berichten | Oudere berichten